Borta Bra men Hemma Bäst

Borta Bra men Hemma Bäst

tisdag 19 februari 2013

Sportlovssysselsättning

Vi har syrran på sportlovsläger så vi är hemma på tumis med L. Vi förde henne till Koupo igår och hon ska vara där två hela nätter. Tycker det är jätte spännande för hon är inte typen som gärna sover över hos kompisar, utan vill helst ha mamma i närheten. Nu har hon en natt bakom sej och det måste gått bra för ingen ringe och bad oss komma efter en gråtande flicka.

Här hemma gäller det att hitta på roligt program i hemknutarna för vi ids inte fara så långt bara Linus och jag. Och en sak finns det Linus kan hålla på med hur länge som helst, Afrikas Stjärna! Han spelar och spelar och vill aldrig sluta. Syrran har aldrig varit så värst intresserad av spel, vilket är synd för de lär sej räkna väldigt bra då man spelar. Linus är mycket bättre på att räkna än syrran var i samma ålder.

Har dock märkt att det är viktigare för honom att hitta diamanter och få mycket pengar än att hitta Afrikas stjärna och vinna. Så fast han inte sku vinna är han nöjd så länge han har mest pengar. Vilket ju är tur för då slutar spelet sällan i gråt (vi har tagit bort två av rövarna...)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar