Borta Bra men Hemma Bäst

Borta Bra men Hemma Bäst

tisdag 26 februari 2013

Sista sportlovshälsningarna


Vardagen har kört igång igen med ridning, kalas, läxor och diktamensövningar, och jag tänker med längtan på sportlovet vi har bakom oss. Det var så skönt att inte har nåt speciellt program, vi tog lite dagen som den kom och gjorde det vi kände för.


En resa till Messilä hann vi med. Vi skidade hela dagen, HELA FAMILJEN, och på kvällen våldgästade vi våra fd grannar som nuförtiden bor i Lahti. Det var en helt ny upplevelse det där med att vara i slalombacken hela familjen, som jag redan skrivit slängde sej Linus i baken och vrålade då vi ifjol försökte oss på samma sak. Och i år tycker båda barnen det är hur skoj som helst. Olivia undrade om vi inte kunde fara på nytt följande dag och skida!


En av de bästa sakerna med slalombacken är grillen och kakaon!

Över natten var vi som sagt i Lahti. Barnen hade väntat som små galningar på att få fara till sina gamla kompisar över natten och de tog verkligen ut allt av besöket:) De lekte och bråkade de pysslade och byggde och badade bastu och sprang ute i snön.

Mamma uppskattade all den goda maten och att inte behöva städa och byka på två dar!

 
Så ivrig blev även jag att jag på söndagen var och löpa egen slalomutrustning, och väntar själv som en galning på nästa veckoslut och att få pröva nya sakidorna och monona! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar