Borta Bra men Hemma Bäst

Borta Bra men Hemma Bäst

söndag 26 maj 2013

Sommarens första seglats


Har inte hunnit in här på evigheter, den här våren har varit exceptionellt bråd. På jobbet har jag tusen järn i elden, går kurser och skolningar, barnens sommarhobbyn körde igång redan för en tid sen, med mera, med mera.


Hemma är det också alltid full rulle, vi hinner knappt hem innan det ringer på dörren och barnen slänger i sej maten för att hinna ut och leka med grannarnas ungar. Under ett veckoslut som det här märker man hur stojig vår vardag verkligen är, då man stannar upp och inte kan göra så mycket, då man bara har varann.

Olivia experimenterar med kameran

I lördags kom vi oss äntligen ut på årets första, efterlängtade seglats. Varmt och soligt var det då vi startade och alla njöt vi för fulla muggar av sjön och vädret. Men det som var skönast var att hela familjen fick vara tillsammans ett helt veckoslut, inget "mamma ska bara", eller "mamma, får jag fara ut och leka" störde oss.

Våran Sjöhäst

Vi var till Attu där min arbetsgivare har ett ställe för sina anställda. Vi brukar ibland styra kosan dit för det ligger på ett ganska passligt avstånd från Airisto där båter ligger. Förutom att där finns en bra brygga finns där bastu, sandstrand, flera grillar och grilltak, övernattningsstugor, roskisar, vatten och en massa annat praktiskt för båtförare. Man kommer till stället med bil så därav öernattningsstugor.


Den här gången fick vi vara här nästan för oss själva. Vi bara pratade ditt och datt, var ut och gå i skogen, badade bastu, grillade, kastade pil, läste och en massa annat man gör då man är ledig ett sommarveckoslut. Ser fram emot MÅNGA till likadana! Sommaren håller bara på att börja!

Då vi kom hem fick vi fara via Tarjoustalo och köpa en egen piltavla, så skojgt var det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar