Borta Bra men Hemma Bäst

Borta Bra men Hemma Bäst

måndag 1 april 2013

Vemdalen

Vi har precis kommit hem från en superskön Påsk i Vemdalen. Vädret var perfekt, solsken, nån grad varmt, glada barn och fina backar. Vi blev verkligen bortskämda på alla tänkbara sätt.

Vi har tidigare varit till Åre men måste säga att vi gillade Vemdalem bättre. Vemdalen är mer lämpad för barnfamiljer, och speciellt vi som vill ta det lugnt, inte köa till liftarna längre än vad det tar att komma upp, backarna var passligt långa och tillräckligt lätta för oss.

Och tänk vad roligt då vi alla kan vara i backen tillsammans, där kom vi ner, efter varandra. Linus som åkat slalom tre gånger tidigare i sitt lilla liv kom till slut så fort ner i backen att till och med syrran kom på efterkälken.

Finns det nåt skönare än att sitta och njuta av vårsolen som värmer.

Stugan hade vi i Klövsjö men vi var också och testade backarna i Vemdalsskalet. Här är vi på väg till toppen som är 945 meter högt! Utsikten var hisnande.

Vår resa var så lyckad att jag redan kollat in när påsken är nästa år, sku genast vilja boka skidsemester! Till Sverige blir det absolut, för trots att resan tar länge då man är tvungen att övernatta på färjan, blir i alla fall själva bilkörandet kortare än om man kör upp till Lappland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar