Borta Bra men Hemma Bäst

Borta Bra men Hemma Bäst

tisdag 19 mars 2013

Längtar efter påsklovet


Nästa vecka är det påsk och det betyder att vi beger oss till Vemdalen och skida. Ser fram emot de svenska backarna, inte endast för backarnas skull,  utan också för att stämningen i Sverige är så helt annan än i Finland, det ät så mycket mysigare i Sverige. Alla caféer, restauranger, shoppar och butiker är av en helt annan kaliber än hos oss i Finland. Och det är inte bara jag utan hela vår familj som njuter att den svenska andan.

Vi valde Vemdalen i stället för Åre för jag tror att Vemdalen är ännu barnvänligare är Åre. Dessutom tycker jag det är att ödsla tid att köra ända upp till Åre, är hellre ute de timmar vi sparar på att köra till Vemdalen i stället för till Åre. Men får se vad det blir av vår resa och såå mycket kortare väg är dej ju inte.

Linus vägrar i det här skedet blankt att gå i skidskola. Har försökt övertyga honom om att det är jätte skoj och de leker och gör en massa roliga saker. Men han är inte helt med på noterna, min baktanke är ju att få åka slalom ensam med P medan barna är i skidskolan. Misstänker vi får hitta på ganska mycket annan program än att åka slalom, men det kommer säkert inte att vara ett problem.

Bilden och loggan är tagna från Vemdalens hemsida, om nån sku tro nåt annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar