Borta Bra men Hemma Bäst

Borta Bra men Hemma Bäst

måndag 23 februari 2015

Sportlovet

Tänk att sportlovet kom och gick, fast det för oss nog kändes ganska långt för våran lillis hade sin första flunssa. Och inte nog med det, han har även dubbelsidig öroninflammation och alltså antibiotikakur på gång. Stackarn snörvlar och är täppt och inte på det bästa möjliga humöret. Tiden stannar liksom lite upp då en liten är sjuk, i alla fall för mamma, för man går ju varje minut och oroar sej.


Men den första halvan av sportlovet hann vi ändå lite njuta av underbart vinterväder i Tahko. Vi hann med en hel del, flataskidning, slalom, simning, pulka, lek och god mat. Ja för att inte tala om skojigt sällskap. Vi delade stuga med en kompisfamilj som har barn i samma ålder som våra så det var liv i luckan. 
Och renar hann vi också mata.



Här går det undan!




Våran hästflicka bongade en häst...
... som alla barnen fick åka en runda med.

Nästan hela familjen framför backen.
 För mej blev det inget slalomåkande men lite terrängskidning hade jag möjlighet till. Vi var fyra dagar i Tahko och med tanke på att jag var fast med Leo så var det alldeles tillräckligt länge, i alla fall för mej.

Som skidort var vi kanske lite besvikna på Tahko, det var ganska litet och på nåt sätt slitet. Och servicen kan man inte ens jämför med t.ex. Sälen. Ställena är som natt och dag. Så om det blir skidsemester igen nästa sportlov är det nog Sweden som gäller för oss, det var vi alla överens om!

Mys i stugan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar