Borta Bra men Hemma Bäst

Borta Bra men Hemma Bäst

torsdag 5 februari 2015

Café Hallonblad

Stolt storasyster

Som sagt firade vi dop och 7-års kalas i veckoslutet. Lilla Leo var nöjd och glad hela dagen. Inget skrik i kyrkan och hela eftermiddagen flyttade han nöjt från famn till famn. Några små tupplurar tog han emellanåt och så orkade han vara med igen.


I gudmors trygga famn

Dopförrättelsen skedde i kyrkan och efter det begav vi oss alla till Café Hallonblad. Det var så otroligt skönt att packa ihop grejerna och fara iväg för att fira, istället för att städa, baka och duka som en galning här hemma. För att inte tala om all uppassning av gästerna om man firar hemma, saftglas som saknas, skedar som fallit på golvet, koka mer kaffe, torka upp saft som runnit ut på bordet. Huh, har varit med om att ordna ganska många kaoskalas...
 
Jag, ser gravid ut men är det dock inte.

 
Men inte den här gången. Det var bara att skåla med gästerna och sätta sej ner. Eller rättare sagt gå efter mat. Vi bjöd på Coq au vin, och kaffe och fylltårta till efterrätt. Dagen var super lyckad! Hallonblad passade jätte bra för ett event av den här typen, stället är lagom stort och mysigt, maten god och Sari tar så väl hand om sina kunder. Rekommenderar varmt!
 
Alla barnen samlade
 
Enda minuset var att ett café nu kanske inte är ett drömställe för barn för de kunde ju inte leka så mycket, och pojkarna som har mycket spring i bena fick lite kämpa med att hålla sej lugna. Men bra gick det i alla fall!
 
Sju-åringen


Gudfar och Leo

Nu har vi firat båda våra pojkar med besked, Linus Maximilian 7 år och Leo Matheo, 2,5 månad och nydöpt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar