Borta Bra men Hemma Bäst

Borta Bra men Hemma Bäst

måndag 29 juli 2013

Upptagen av semester

Önskar att semester aldrig sku ta slut men tyvärr lider det mot sin ände. Påbörjar min sista semestervecka idag. Är för tillfället hemma, var på konfirmation igår men innan det han vi njuta en vecka av våran skärgård. Det blev Stenskär, Nötö, Jurmo och Berghamn.

 
Här är några snabbt tagna Instagram foton från vår vecka. Nedan ser man Nötö handel och så kan man ana en gammal träbåt i festflaggor. Tror det heter festflaggning på svenska? Störande då man ibland kommer på bättre ord på finska än svenska.
En solig morgon i Berghamn, finns inte nåt ljuvligare än att ta morgonkaffet med sej i sittbrunnen, känna solen värma ansiktet, se den glittra i vattnet och veta att man inte har brått någonstans.
I Nötö lanthandel hittade jag de här yllesockorna som jag inte kunde motstå. Det är nämligen ofta kallt på golvet i båten så de var nåt jag absolut bevövde;)

Här sover vår skeppshund, som alltså är allt annat än skeppshund. Den står eller sitter och flämtar hela natten, oberoende om det är vindstilla eller ej. Håller på att bli galen med flämtandet för ibland håller det mej vaken på natten. Och så här trött är den sedan på dagen efter en natts flämtande. Skall försöka få hundvakt till vår näst seglats.

Men nu skall jag försöka leta fram min försvunna bilnyckel så att jag kanske kan ta mej in till Åbo och möjligtvis göra nåt sistaminuten reafynd. Det är över en vecka sedan jag senast haft igång bilen så det är lättare sagt än gjort...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar