Borta Bra men Hemma Bäst

Borta Bra men Hemma Bäst

torsdag 23 april 2015

Sjukstuga

Linus har varit sjuk, magsjuka, blää. Något av det värsta jag vet är när barnen är sjuka. Det händer så otroligt sällan att då de verkligen blir sjuka går jag och är stel som en pinne av oro och kan inte göra nånting och brukar känna mej sympatisjuk. Nå i och för sej är ju barnen så stora redan att det inte är nån fara med dem, men nu har jag varit livrädd att lillisen skall bli smittad. Än är det ingen annan än Linus som varit sjuk och största faran börjar väl så där sakta vara över. Men med magsjuka kan man aldrig veta.


Tillika som Linus spydde fick lillisen feber. Det var inte värre än att han reagerade på 5 månaders vaccinet. Men ändå fanns där en gnagande oro, tänk om det ändå är magsjuka han håller på att få. Pust och stön, som sagt hoppas jag faran börjar vara över.

Medan brorsan var sjuk roade sej lillebror i babygungan.


3 kommentarer:

 1. Hej! Vilken fin babygunga! Har tänkt skaffa ngt liknande till vår lillus - var har du hittat den? Trivs han i den? Hälsar Malin

  SvaraRadera
 2. Hej! Vilken fin babygunga! Har tänkt skaffa ngt liknande till vår lillus - var har du hittat den? Trivs han i den? Hälsar Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är faktiskt köpt redan då Linus var liten. Linus brydde sej aldrig om den, så den är så gott som oanvänd. Leo å andra sidan gillar skarpt att pomppa i den :) Den är av märket Emma, köpt på Lastentarvike, så finns säkert fortfarande nåt motsvarande.

   Radera