Borta Bra men Hemma Bäst

Borta Bra men Hemma Bäst

fredag 20 september 2013

Fredag och boll lampor

Hej, så var det fredag igen! Veckorna går så fort så man inte hinner med. Tycker det är alldeles speciellt skönt och mysigt med fredag så här i början av hösten. För oss betyder det att båtsäsongen är över och jag får njuta av att vara hemma och plocka och greja. Tycker om att göra det mysigt med ljus och lampor då kvällarna blir mörka.

Mitt senaste nyförvärv hem är de här ljusbollarna som jag redan en tid suktat efter. Nu då vi håller på och fixar om i Olivias rum beställde jag bollampor till både henne och mej. O valde lampor i olika blå och turkosa nyanser och de jag beställde de här vita och silver färgade till vardagsrummet.

Och så har jag nåt ännu höstigare som jag idag hämtade på posten. Ett par Sorel vinterkängor! Hela förra vinter tittade jag på Sorel's kängor men nämndes inte köpa. Men eftersom jag hatar att frysa om fötterna, kanske efter som jag så ofta gör det, beställde jag ett par superkängor då jag råkade hitta dem på Campadre. För nog får man väl så där sakta börja förbereda sej för vintern också!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar